2019-08-15
📍海鲜控必试 -- 蒲头岛任食火锅🦀今日同朋友reu想坐耐啲倾下计 就决定去打边炉😂见到呢间蒲头岛价钱相宜 就决定试下😳-------⭐套餐C2龙虾鲍鱼海鲜拼盘+任食火锅配料($208)龙虾有四大只 只只都超大只又新鲜 💕食落肉质好鲜甜👍好好食😭另外仲有带子 青口 蚬 鲍鱼 象拔蚌😳质素都唔错😆满足晒我呢个海鲜控😳小编亦都好中意佢个自家制鲜虾滑 好爽口又弹牙😳另外肥牛同牛柳粒都唔错 脂肪同肉分布平均👍其他丸类同饺类同正常水准!👍甜品方面 有自助雪糕机自己DIY💕雪糕系云呢拿味 配料有脆米 oreo 仲有焦糖酱 抹茶酱 朱古力酱等等任君选择😆食完真系好饱哈哈😆------总括黎讲海鲜几高质 食物种类选择多 有水准!大家同朋友reu不妨一试呀💕四个人早一日订就可以享用啦!------价钱:$208------评分(10分满分)卖相:7味道:8性价比:8回头率:8------餐厅资料名称:蒲头岛地址:佐敦弥敦道219号庄士伦敦广场10楼前往方法:佐敦站D出口
-------
⭐套餐C2龙虾鲍鱼海鲜拼盘+任食火锅配料($208)
价钱:$208
------
评分(10分满分)
卖相:7
味道:8