2018-07-04 135 浏览
今次嚟咗食海鲜,入到去餐厅先知道餐厅原来咁大嘅,出面虽然天气炎热,但总系有好多人系出面烧嘢食,店家都好贴心咁俾咗个好大嘅风扇同冷风机佢哋怕热嘅我梗系坐入面有冷气𠮶度啦店员们全部面带笑容好有礼貌,可能见到之前嘅食评佢哋个个都有改善啦值得一赞!今次我地叫左个398元既2人餐,值得赞嘅系无论店入面同厕所都有冷气,咁夏天嘅话都唔会好热首先嚟咗个冷乌冬,用左胡麻source 整,好开胃之后仲有叫沙拉🥗,凉凉地好开胃之后店员会陆续奉上海鲜,蚬有不同size ,仲有超级新鲜既龙虾店员摆入去蒸嘅时候我哋仲见到个龙虾系动既,唔明白点解开边开左咁耐都识动配左,生啤,冷冷的,好正店员好有礼貌咁帮我地逐样放入去再计时,再帮我地拎出嚟俾我哋食,服务态度超级好值得一赞,我估好多都系学生嚟嘅应该系暑期工挂个个个样都好细个咁,不过服务态度好好值得加人工😂😂总括嚟讲,嘢食好新鲜鲜甜,最后个粥都absorb 左海鲜既鲜甜下次要带埋屋企人嚟食

怕热嘅我梗系坐入面有冷气𠮶度啦

值得一赞!

首先嚟咗个冷乌冬,用左胡麻source 整,好开胃

之后仲有叫沙拉🥗,凉凉地好开胃

配左,生啤,冷冷的,好正

😂😂

下次要带埋屋企人嚟食