2017-07-07
以前成日系呢条街食饭 以家d餐厅都唔同哂 咁就来左呢家有小菜有火锅既餐厅试下啦餐厅系做紧6:30-9:30任饮任食$208同9:30-11:30任饮任食$188~价钱合理咁佢有四款火锅比你拣一开始见到火锅菜式唔算话好多 都有少少失望但原来好戏在后头另外要提提大家 两至三个人叫半份就好 一份份量真系好多好足由唔同既配料比我地选择 打边炉方便就算家用咁用一个电磁炉 有家的感觉 呢度有呢啲圆枱同埋卡位 都好阔落 就算多d人都坐得舒服墙上有唔同动物既壁画重点来了叫任何火锅套餐都会包左呢个海鲜拼盘同手切安格斯肥牛(会以人头计算 上面既只系二人份量)海鲜拼盘包括龙虾鲍鱼蟹虾等等 非常新鲜 来到仲动紧 而且都大大只 仲有好多膏系里面 肥美 正 实在惊喜呢个价钱食到咁多高质海鲜连鲍鱼都有个牛肉都好薄好滑 六一六就好快熟 仲另外叫左呢D 都已经食唔哂
咁就来左呢家有小菜有火锅既餐厅试下啦
餐厅系做紧6:30-9:30任饮任食$208同
9:30-11:30任饮任食$188~价钱合理
咁佢有四款火锅比你拣
一开始见到火锅菜式唔算话好多 都有少少失望
墙上有唔同动物既壁画 重点来了叫任何 火锅套餐都会包左呢个海鲜拼盘同手切安格斯肥牛(会以人头计算 上面既只系二人份量)海鲜拼盘包括龙虾鲍鱼蟹虾等等 非常新鲜 来到仲动紧 而且都大大只 仲有好多膏系里面 肥美 正 实在惊喜呢个价钱食到咁多高质海鲜 连鲍鱼都有 个牛肉都好薄好滑 六一六就好快熟
仲另外叫左呢D 都已经食唔哂