2023-12-15 1569 浏览
质素好差的酒店餐厅,d野有壳有沙…🤬1️⃣蟹肉沙律 蟹肉、青豌豆泥、阿穆尔鱼子酱, 柚子珍珠, 香菜脆片.食落好清新开胃,旁边jelly状几有口感.不过味道好普通,调得唔够味2️⃣香煎鹅肝配 鸭肉饺子, 姜母鸭, 烤干葱, 水芹鹅肝都合格,但未去到入口即融feel,个饺子皮就偏厚,鸭肉都淋,汤汁够浓味3️⃣朋友果款系香煎带子油封大葱、椰菜花蓉、三文鱼籽、香草油、莳萝忌廉,带子煎得几香,金黄色,熟度ok4️⃣白鳕鱼 就系依样出哂事香草碎, 芥末薯泥, 蚬酱, 嫩葱.个蚬系劲多沙,我一咬落去已经成口都系,仲要系冻.😵鱼系整得好嫩滑,不过比个蚬搞到冇哂心情. 🥲然后店员转另一份,个蚬变左做龙虾肉,哗顶你玩我咩,😤龙虾肉都有壳.仲要都几大片,😡🤬直情拎埋比店员睇.佢最尾送左支酒比我地.😓最基本食材都准备得咁差,我真系唔明你地点开餐厅,仲要系5星级酒店入面,真系影衰哂.唔该你地高层试下菜再推出啦,品质监控下,thanks😕黑安格斯牛肉和牛西冷,曼切戈土豆, 烤干葱, 羊肚菌, 黑松露.牛5成熟刚好,不过肉质就唔觉系靓和牛🤫,偏鞋.薯蓉就几滑朱古力球 焦糖牛奶酱、香脆榛子碎、云呢拿雪糕、黑朱古力劲普通,朱古力唔
质素好差的酒店餐厅,d野有壳有沙…🤬
1️⃣蟹肉沙律

2️⃣香煎鹅肝配 鸭肉饺子, 姜母鸭, 烤干葱, 水芹

3️⃣朋友果款系香煎带子

4️⃣白鳕鱼 就系依样出哂事

黑安格斯牛肉和牛西冷,

朱古力球 焦糖牛奶酱、香脆榛子碎、云呢拿雪糕、黑朱古力
劲普通,朱古力唔靓,胶胶地咁,🫠😩

五道菜菜单,每位 💰$888
真系比钱买难受,一入去张凳系污糟嘅,同埋员工数目唔够,成日举手等好耐先有人行埋黎,😪我食咁多次酒店餐厅都冇发生过咁嘅情况.同埋请埋好多南亚员工,上菜都冇介绍道菜系咩黎.😬比咁贵自然要服务啦,但依度完全冇.同埋你2碟野出错得咁严重,你净系送枝垃圾酒比我算数?枝酒超市$200买到啦🙄