好耐之前同屋企人食过一次御名园,觉得几好食,今次特登带男朋友嚟试下!平日夜晚都唔算好多人,坐得好阔落又光猛。我最钟意食佢个前菜,有合桃杏仁柴鱼花生,比起平时𠮶啲净花生,呢间有诚意好多晚饭有好多优惠,或者套餐都几抵食。拣好落单后,上菜嘅速度都好快。糖心黑蒜炖响螺汤💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️超正,好足料!黑蒜汤够香浓,仲好有益,煲过之后带有微微的甘甜,估唔到连男朋友第一次饮都好钟意套餐A $198 包两个𩠌金蒜银丝蒸带子都好新鲜,好大只下,唔会蒸过熟,正常发挥,下次可以试埋圣子💁‍♀️💁‍♀️XO酱翡翠炒海螺片,呢个反而有惊喜,份量超多!炒海螺片好爽口弹牙,加埋XO酱炒好惹味套餐真系好抵食💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️蚝皇花胶扣鹅掌煲有四块大花胶同鹅掌,手掌咁长呀🤤 入口都好黏口,胶质浓厚,好似食紧骨胶原咁,好正💁‍♀️💁‍♀️💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️鹅掌焖到好软腍,配以蚝皇入味多汁,真系令人垂涎三尺。两个人食真系有啲漏,多啲入一齐share最岩💁‍♀️💁‍♀️💁‍♀️豉油王大海虾$148 有八只大海虾,新鲜爽口。师傅煎得好够获气,整体海鲜都好出色,又抵食㖞💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️最后仲有得送糖水,冬天

平日夜晚都唔算好多人,坐得好阔落又光猛。

糖心黑蒜炖响螺汤

糖心黑蒜炖响螺汤💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️

金蒜银丝蒸带子

套餐A $198 包两个𩠌
XO酱翡翠炒海螺片

套餐真系好抵食💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️💁🏻‍♂️

豉油王大海虾

最后仲有得送糖水,冬天滋润一下唔错,不过就稍微甜咗少少💁‍♀️💁‍♀️
2022-01-07
糖心黑蒜炖响螺汤