2013-08-29
海鲜沙律鱼同菜都新鲜, 呢个沙律最得意ge地方系, 佢有三个酱. 有个蒜味酸酸地ge汁, 有柠檬, 仲有普通白色果d酱. 味道其实ok, 主要都系蒜味汁ge味道为主, 个白色酱其实无咩味.海鲜乌东乌东: 超腍, 无左口感汤: 其实番茄味晤系好浓, 不过就有菜味同埋味道好鲜甜.海鲜: 其实无咩特别, 值得一赞ge系真系好热辣辣~油甘鱼寿司, 三文鱼寿司, 金三文鱼寿司, 三文鱼腩寿司, 芥末八爪鱼寿司鱼肉算新鲜, 要一提ge系三文鱼寿司, 三文鱼腩寿司, 金三文鱼寿司; 金三文鱼寿司系最贵ge. 但我想讲, 味道无咩分别, 又晤会特别肥美… 所以想食好味d ge三文鱼, 都系食番三文鱼腩寿司~Overall: service普通, environment正常. 野食味道ok~
鱼同菜都新鲜, 呢个沙律最得意ge地方系, 佢有三个酱. 有个蒜味酸酸地ge汁, 有柠檬, 仲有普通白色果d酱. 味道其实ok, 主要都系蒜味汁ge味道为主, 个白色酱其实无咩味. 海鲜乌东
乌东: 超腍, 无左口感
汤: 其实番茄味晤系好浓, 不过就有菜味同埋味道好鲜甜.
海鲜: 其实无咩特别, 值得一赞ge系真系好热辣辣~ 油甘鱼 寿司, 三文鱼寿司, 金三文鱼寿司, 三文鱼腩寿司, 芥末八爪鱼寿司
鱼肉算新鲜, 要一提ge系三文鱼寿司, 三文鱼腩寿司, 金三文鱼寿司; 金三文鱼寿司系最贵ge. 但我想讲, 味道无咩分别, 又晤会特别肥美… 所以想食好味d ge三文鱼, 都系食番三文鱼腩寿司~ Overall: service普通, environment正常. 野食味道ok~