2021-10-13 85 浏览
今天和家人来吃海鲜火锅我们选择了龙虾海鲜盘套餐 套餐本身已经好丰富 背面的食材是任食的呢个价钱抵到烂呀🤩🤩首先会上左鸡煲先 份量按人头计 唔够可以再加。鸡肉嘅肉质嫩滑 汤汁虽浓郁但未去到重口味 咸度拿捏得刚刚好 所以好快就清晒~每件鸡肉都好嫩滑~第二样重头戏系刺身拼盘分别有鲍鱼、吞拿鱼、甜虾、帆立贝、三文鱼其中我最钟意系鲍鱼 大只得黎口感爽脆 啖啖满足🤩第三样重头戏系龙虾海鲜拼盘依家睇番都垂涎三尺🤤龙虾有手掌咁长 虾头仲有丰富的虾膏 食到好满足!除左龙虾,拼盘仲有龙趸、鳝,两款鱼肉都是冇细骨的,唔洗挑鱼骨👍🏻👍🏻前者爽滑,后者软嫩,双重口感,啱晒钟意食鱼嘅朋友套餐仲包括了水饺同安格斯肥牛水饺系鲜虾馅的,里面有成只大虾,食得出真材实料,个人认为系必食之一🤩🤩打边炉点可以冇肥牛 😜 安格斯肥牛睇花纹已经知道系正嘢 果然不出所料 牛味浓郁 肉质嫩滑最后我地都好饱了 叫左个生菜补充今日嘅蔬菜摄取~生菜都好新鲜爽脆酱料区的选择各式各样 我钟意食海鲜原汁原味 所以冇用到d酱料以前来真味都系饮茶 估唔到夜晚嘅海鲜火锅咁正咁抵 我同屋企人都食得好满足🤩❤️
今天和家人来吃海鲜火锅

我们选择了龙虾海鲜盘套餐
套餐本身已经好丰富 背面的食材是任食的
呢个价钱抵到烂呀🤩🤩

首先会上左鸡煲先 份量按人头计 唔够可以再加。

每件鸡肉都好嫩滑~

第二样重头戏系刺身拼盘
分别有鲍鱼、吞拿鱼、甜虾、帆立贝、三文鱼
其中我最钟意系鲍鱼 大只得黎口感爽脆 啖啖满足🤩

第三样重头戏系龙虾海鲜拼盘
依家睇番都垂涎三尺🤤
龙虾有手掌咁长 虾头仲有丰富的虾膏 食到好满足!

套餐仲包括了水饺同安格斯肥牛