同朋友聚旧 朋友话想食韩国嘢 就拣咗呢间《本家》位置系 尖沙咀 金马伦道, 位置都容易揾嘅, 电梯等咗劲耐 所以建议行楼梯一层就到达我哋叫咗一份海鲜煎饼 烧韩国淡水鳗鱼 烧猪腩肉 豆腐辣汤 前菜总共有六款 但系只有泡菜可以refill一次,淡水鳗鱼同烧猪腩肉几好食 阿猪妈佢哋会帮你烧埋, 你系唔需要自己烧 而且佢亦都唔会畀你自己烧伏!!! 海鲜煎饼 伏!!! 粉浆好厚睇唔到海鲜 唔会再order!!!! 伏!!!因为泡菜可以refill一次,我哋食完之后就叫佢refill, 跟住等咗十分钟都未嚟 我哋就同职员讲多次要refill, 然后我哋再同佢讲话未嚟,有一个女职员同我哋讲话我哋已经refill咗2次,我地当堂O哂咀 ,我朋友都忍唔住衰声同佢讲返 , 之后有位男职员 快快手refill返俾我地本身上去食之前睇过openrice都有心理准备系无service ,原来系真的...

我哋叫咗一份海鲜煎饼 烧韩国淡水鳗鱼 烧猪腩肉 豆腐辣汤

阿猪妈佢哋会帮你烧埋,
你系唔需要自己烧 而且佢亦都唔会畀你自己烧

2024-06-27