呢一晚就约左班旧同事试新野,咁岩欧锦棠又介绍过,所以呢一晚好爆,两间铺都坐满晒人~ (无错,佢系有2间铺o既,其中一间系因为太多客而开o既,所以就无招牌.....我曾经行过左都唔知 =.=lll到步坐低, 食物已上台! 呢度打边炉嘅食物包括肥牛,海鲜同丸类都系按人头比例分配的, 例如平均一人有3串虾, 5个人就有15串。啲濑尿虾好生猛, 用个盖cup住都撞黎撞去再黎有花蟹, 一人一只, 鲜味无比当台面嘅海鲜, 鲍鱼, 肥牛, 丸类等都食完嘅时候, 就系油炸鬼出场之时啦!全晚唯一一样可1挑剔得落手嘅就系淋左嘅油炸鬼, 其他食材都系新鲜到不行海鲜汤底够晒鲜味粥底够绵好难得食埋个粥岩岩好! 不会太饱撑肚子,  亦不会浪费食材, 一举两得!!
海鲜,肥牛,蔬菜蓝
啲濑尿虾好生猛, 用个盖cup住都撞黎撞去
濑尿虾
再黎有花蟹, 一人一只, 鲜味无比
花蟹
油炸鬼