2024-10-23 741 浏览
今日嚟咗呢间日式火锅放题食,食到我哋超满足‼️餐厅主打大闸蟹、贵妃蚌、鲍鱼、龙虾仔、炸乳鸽任食‼️单单大闸蟹嘅鲜嫩度就已经令我哋回味无穷,超推介~~✅清蒸大闸蟹餐厅拣嘅每一只都肥美,肉质饱满嘅鲜活大闸蟹~开出嚟膏满黄肥嘅,食起嚟非常过瘾🤤 用最简单嘅烹调方法就可以保留到蟹肉嘅鲜美滋味👍🏼✅豪华惹味海鲜鸡煲呢个海鲜鸡煲入面非常足料!大虾、鸡肉、各种贝类 仲有鲍鱼添~鸡肉好嫩而且好新鲜😌海鲜件件都好鲜美,一点异味都冇👍🏼各种食材嘅精华已经熬咗出嚟,汤汁浓郁醇厚,食完再加入鸡汤继续打边炉啦~✅多种新鲜食材任拣:✔️高级牛肉 ✔️猪肉✔️海鲜 ✔️鸡肉 ✔️丸子✔️日式串烧炸物 ✔️蔬菜每一件都非常新鲜,尤其系海鲜类👍🏼 我哋攞咗好多贵妃蚌、沙白、青口,全部肉质都好鲜美,轻轻一吸贝肉就包住新鲜嘅汁水入口!可见鲜度十足😻一啖就能食出新鲜感!✅极上豪华蒸海鲜海鲜蒸锅味道亦十分鲜甜🤤 简单嘅蒸煮几分钟,就可以开食~一打开锅盖热气夹住海鲜嘅鲜味扑鼻而嚟!虾仔轻轻一拉就可以拎出虾肉🤤好正🙌
✅清蒸大闸蟹

✅豪华惹味海鲜鸡煲