2024-04-26
我想食蒸气火锅,又见到呢一间价钱又几合理,预购都有优惠,所以就拣咗试一试依间林洪记😜我拣咗个预购嘅set-两小时究极任食海鲜,不过就唔包饮品,现场我哋每人加咗$20可以任饮饮品。饮品都算多有韩国汽水、忌廉沟鲜奶,无糖茶等等都算多选择。第一转嘅海鲜拼盘因为蟹啊龙虾呢啲系冇得任食,所以就只会第一转有,再叫嘅话就要加钱。整体海鲜都真系几新鲜👍🏻👍🏻M5和牛值得推介,真系叫咗好多碟,亦都每一碟水准平均都唔错👍🏻除咗上面嘅海鲜之外,仲有其他唔同嘅海鲜任食,而我就叫咗好多大沙白,都冇乜沙☺️而炸物就真系唔太建议叫,特别虾多士,似整定左,咬落冻同出油。美中不足就系店入边冇提供湿纸巾纸巾呢啲,如果要食嘅人我谂要预备定纸巾去。不过店内就有洗手间可以食完即刻洗手。整体都系CP值好高,记得预购嘅话都系会收返加一服务费。
第一转嘅海鲜拼盘
整体海鲜都真系几新鲜👍🏻👍🏻
整体都系CP值好高,记得预购嘅话都系会收返加一服务费。