2017-07-22 1657 浏览
近排见有朋友试过依间专门食海鲜既铺头,咁岩我爸爸又生日同埋佢又最爱食海鲜,所以就决定一试啦!佢系按人头去计算既,每位198冇加一。like佢地既Facebook 仲送每人一罐汽水。首先就系食7种海鲜先,有肉蟹、海虾、鲍鱼、象扙蚌、鱼、大蚬、蚬(因为啲鱼唔够所以送左三只青口比我地) 基本上全部以上既海鲜都好新鲜呀!每样海鲜都有教你要整几耐时间就可以食得又唔怕过左龙。食完海鲜就有五种配菜,都有简单既肥牛、菜、丸、鸡肉果啲...仲有南瓜粒同芋头粒。最重点系最尾既粥底,当食哂所有野之后店员会加啲熟左既米落去氮返热就食得喇。啲海鲜精华系哂个粥入面真系好好味呀!虽然地方系坐得迫啲冇咁舒服,但总算食物水准不错👍

2017-07-17