2017-01-29 150 浏览
同屋企人去食大餐! 今次再次帮衬潮福,佢任食蒸气锅质数认真不错,可以一食再食,一早定好枱,8点钟细枱,一开始店员放珍珠米同淮山入锅底肴粥,然后介绍我地自取任饮既选择,有竹庶水,韩式汽水,啤酒等,入左单等左10分钟度就上炖汤,螺肉汤好快比人拣哂,我地有幸仲有3盅,其他人就要黄瓜排骨汤,其实2款都好饮,惜汤油比较多,要自己先片一片油。烧乳鸽肉质幼嫩,腌得入味,每人半只够哂滋味。龙虾每人半只,size 中等,新鲜爽口。蛏子好大只,超鲜甜,无沙,呢2款食物我觉得是全场最正 !! 蒸蒜蓉元贝时好似有d 过火,肉质韧了少许,但味道是不错,美国桶蚝又系超大只,蚝味重,推介! 贝类有花甲,蚬,马刀贝,无沙,鲜味满泻,每人分到大约8 至10粒。肥牛片同一口牛可以任添! 食肉兽可以开动了! 其他蒸鸡肉丸蔬菜都可以任加,必定可以食到饱,时间亦相当充裕,唔会未食哂就话赶你还枱,服务还颇周到,换碟蒸野够快手。最后必食既绵绵粥底,吸收海鲜肉类精华,味道咸咸鲜鲜,考你持久战斗力既时候埋单三百几蚊一位,想食海鲜既话值得帮衬。
埋单三百几蚊一位,想食海鲜既话值得帮衬。
  • 南非龙虾
  • 蛏子皇