2019-07-21 608 浏览
今日闷闷地约左友人去食饭,比我发现左呢间餐厅,可以睇波之余,重可以饮啤酒,还可以食刺身。晚餐都有,重有烧烤串烧添,真系一举多得。一入去店长好好人,已经送左碟甜虾刺身比我地食,点啲柠檬汁食鲜味好出。之后我地叫左个蒲烧日本原条鳗鱼丼,卖相超靓,成条鳗鱼上,令外有啲玉子同咪蟹柳丝,配合咪一齐口感都唔错,啲饭捞满晒烧汁,好好味。而且好大碟,食完已经好饱。令外呢个系套餐黎,跟咪个小食,我地选左秘制汁八爪鱼,有一估芥末既味道,唔会好辣,味道岩岩好。再跟咪一罐汽水。之后我地叫左啲海鲜,盐烧海花竹虾,外皮有啲海盐黎烧,食落好金香。个虾壳烧得好脆。虾肉有啲牛油味,唔错。之后叫多个酱油蟹试下,出面劲贵,呢道百几蚊就有交易。清理干净就上碟,点啲酱油食咸咸地都几新鲜。我第一次食味道都几好。食完之后可以坐底睇下波,饮下啤酒都系唔错既选择。

食完之后可以坐底睇下波,饮下啤酒都系唔错既选择。