壹蒸鍋

Sauna Hot Pot
2024-01-31 5790 浏览
一入到兆万的壹蒸锅,当真叉烧撞酱油咁惊喜!坐低未够三秒,鸡脚已经上枱,又滑又香,开胃得嚟!系度试海鲜蒸锅,话时话,鲜到出水嘅和牛,肥美留口,正到爆炸!龙虾加蒜蓉,衬埋蒸得啱啱好嘅粉丝,巧妙地将海鲜嘅鲜甜全都锁喺心头。班戆仔蒸黄立䲝,酥软得嚟唔失鲜味,质感嘅层次让人直颂利是!再嚟嘅小笼包,鲜肉韭菜味儿,每一啖都吮指原味,吸引到周围食客一脸羡慕。呼一口热辣辣嘅拼汤底,够哂味,温暖透心!跟住嘅牛肉薄透光,火候一拿就系,渌水即食,下肚都觉得身体一暖。幸好赶得及试埋豉汁蒸扇贝,那个味道,保证你食咗都要赞好好食!三文鱼件件厚切,蒸得啱啱好,鲜滑得滞!而家满足晒,不过有得任饮任食,仲唔够心?下次一定要再嚟,呢间仲有好多我未食过嘅嘢呀!🍢🦞🥢