2024-06-10 161 浏览
🎀简短食评系列之葵广扫街。消暑解渴酸甜柠檬茶🍋🎀🪄店名* #拧壹拧手打柠檬茶🔮地址* 葵芳葵富路7-11号葵涌广场3楼301F号舖🔮🗾分店地区🗾 葵芳,佐敦💰价钱$32➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖想睇更多同区推介👉地区搜寻🔍🗾#pickyme_葵芳#pickyme_葵广剩系食呢一类👉食物类型搜寻🔍🍜#pickyme_小食➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖👀评分💖💖💖💖💖🪄大力柠多 $32食完咁多油腻嘢当然要饮返杯酸甜嘅嘢佢解腻啦😎 最近手打柠檬茶开到 成行成市 不过我就饮过几间 味道都几唔错嘅 今次就拣咗我最钟意嘅益力多味柠檬茶 味道都几唔错👍 本身手打柠檬茶令到柠檬嘅精髓发挥晒出嚟 再加上益力多嘅酸味 所以饮落去嘅味道酸酸甜甜 带有少许柠檬嘅苦涩味 超级消暑解渴😆 而且佢舖头有个位置系可以畀人打卡嘅 都几型格😗(5个💖为最高)✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️⚜️整体评级⚜️🎈味道评分*😋😋😋😋😋🎈环境质素*🎇🎇🎇🎇🎇🎈抵食程度*💰💰💰💰💰🎈服务态度*💌💌💌💌💌
🎀简短食评系列之葵广扫街。消暑解渴酸甜柠檬茶🍋🎀

🪄店名* #拧壹拧手打柠檬茶
🔮地址* 葵芳葵富路7-11号葵涌广场3楼301F号舖🔮
🗾分店地区🗾 葵芳,佐敦
💰价钱$32

#pickyme_小食
➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖
👀评分💖💖💖💖💖
🪄大力柠多 $32

(5个💖为最高)

✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️✴️
⚜️整体评级⚜️