2022-10-13 23 浏览
以凉茶做主题既cafe应该好少见而且仲有主食/甜品/咖啡饮品☕️将凉茶既旧同新cafe融合😉可以令到年轻一代更有兴趣去尝试------------------------------@southherballab 日简五品-养生特意用上日本金泽市「九谷烧」碟望住都感觉特别有风味🙈日式炖猪软骨日式凉拌芝麻菠菜樱花虾千层豆腐饭团 +玉子烧味道偏向健康养生既口味👍🏻可以品尝食物既原味道😋------------------------------盐渍樱花🌸鸡丝柠檬🍋凉面🍜虽然宜家天气好似开始入秋但系仲会有少少热既时候☀️食落清爽唔油腻而且汤底都系清甜唔会好咸👍🏻------------------------------鸡蛋花接骨木花啡汤力唔饮咖啡☕️既朋友仔可以试下无啡既版本👍🏻淡淡清香既鸡蛋花味道配上偏苦既咖啡☕️饮落特别得黎又会有平时无既层次感------------------------------火麻仁拿铁记得要饮哂🙈唔系就见唔到杯底既字☺️味道易入口唔会好似平时饮凉茶咁有D似黑芝麻奶咁😂火麻仁既功效👀护肝明目/增强记忆力需要既朋友一定要试下👍🏻
以凉茶做主题既cafe应该好少见
而且仲有主食/甜品/咖啡饮品☕️