2023-07-19 224 浏览
如果要喺淘大商场食齐晒咁多间餐厅,我谂都要成十几廿次,因为真系想试吓唔同嘅嘢,所以决定每间都食一次~😤今次又系下午茶时间,晚饭前系咁以食啲嘢先。睇餐牌见到下午茶有角色泰式河粉、船粉、海南鸡饭之类,佢亦为咗吸引一般人加入咗港式下午茶。🇹🇭爹哋话大人细路都一定拣到啱嘅嘢食,就呢间啦。🥸我就食汉堡包薯条,汉堡包插咗技泰国旗仔,睇卖相就好普通,不过不得不提嘅就系佢汉堡包嘅酱汁,系泰式沙律酱佢混合咗少少酸少少辣,非常咁惹味😝😝,就算我系细路,但系都啱啱好食到,放心放心😝另外就要讲下个火车头杂锦汤河,乜𩠌都有,份量仲好足,个汤底非常之有味,配合河粉非常之一流,下次嚟我都一定会再食。👍🏻海南鸡饭就普普通通,合格啦~四个人$200,平均每人$50 ,差唔多啦。

今次又系下午茶时间,晚饭前系咁以食啲嘢先。

爹哋话大人细路都一定拣到啱嘅嘢食,就呢间啦。🥸

海南鸡饭就普普通通,合格啦~

四个人$200,平均每人$50 ,差唔多啦。