饭后睇完戏因为平时食开个间太多人 转战呢间甜品铺 见门口既流心瀑布蛋糕同椰子做既甜品好似好唔错 铺里面又啱啱好净返张枱 啱晒 系时候俾次机会自己试另一间甜品铺一掀开Menu呢个好似好正wo 叫love椰皇子结果最后掀完本menu我都真系叫左呢个眼望一秒就话要叫既love椰皇子同行既先生就叫左网纹瓜窝夫 加左$9跟多杯清新Fresh 双柠青瓜饮品 不过个饮品真系好咸 青柠柠檬青瓜 几样个味道加埋做一杯饮品有点奇怪love椰皇子 menu写明店主推荐人气之选 的确唔错 佢注明系慢煮焦糖布甸配上椰皇冻 佢个布甸texture 好rich 唔系弹滑个种鸡蛋味布甸 而系比较smooth 更贴近奶冻质地既布甸有云尼拿味 配上顶层既焦糖 味道正喔下面既椰皇冻椰味好浓得黎入口滑溜而清新 两样夹埋一齐食既话味道会互相攻击 如果食完上面个布甸再食下面既椰皇冻 就会好圆满至于个窝夫制作需时 比平时甜品铺慢多小小时间 等左20几分钟先有 我地食埋个椰皇甜品后打埋铺机都未到 个块网纹蜜瓜甜度唔多够 窝夫质素正正常常中规中矩 会想试埋其他甜品同个椰皇黎多次
饭后睇完戏因为平时食开个间太多人 转战呢间甜品

一掀开Menu呢个好似好正wo 叫love椰皇子
清新Fresh 双柠青瓜饮品

love椰皇子

会想试埋其他甜品同个椰皇黎多次

网纹蜜瓜窝夫

2019-11-02
$50 (宵夜)
love椰皇子
网纹蜜瓜窝夫