西日式风格餐厅无论装潢或是食物都崇尚简约风格@mutarestaurant 绝对系繁忙都市嘅一片绿洲餐厅更设有榻榻米座位虽然淘小姐筋骨僵硬就算坐得耐会坐到脚痹但淘小姐仍会二话不说走到榻榻米上午餐由$118起包一杯饮品亦可追加小食或升级至精品咖啡⭐️Salmon • Scallop Ceviche果酸三文鱼 •带子刺身薄切虽然话系薄切但其实食落口都好满足以热情果制成嘅果汁令刺身本身嘅味道更突出味道都几清爽⭐️Fuji Apple • Salmon Salad • Ponzu富士苹果•三文鱼蔬菜沙律 •柚子醋蔬菜沙律配上爽甜嘅富士苹果味道都唔错肥美嘅三文鱼片加埋柚子醋都几开胃⭐️Crab Meat & Tomato Cream Fettuccine番茄奶油蟹肉阔条面蟹肉量都几多阔条面口感比较软腍而奶油淡化咗蕃茄嘅酸甜味整体感觉不错⭐️Duck Breast Prosciutto Ramen with Soft Cheese鸭火腿•软芝士鸭汤酱油拉面淘小姐一定要推荐大家都试下呢碗拉面👍🏻👍🏻👍🏻拉面嘅口感同样系比较软腍但唔同嘅系软芝士同酱油汤底十分匹配再加埋咸香味十足嘅鸭火腿擦出极大嘅火花⭐️枫糖玉桂
西日式风格餐厅

薄薄一层玉桂粉就可以喺冬天带比大家温暖嘅感觉

⭐️水果冰茶
起初以为极微糖
原来糖浆在底部
搅匀之后饮都几好饮~