2017-01-24 1343 浏览
先讲讲餐厅环境先😗呢间餐厅环境不错,座位宽敞,而且虽然喺晚餐繁忙时间,但可能因为餐厅位于屋邨商场内,唔算太多客人,不过背景音乐略嫌似大陆深圳购物商场内播嘅嘈吵音乐,同餐厅嘅欧陆风格完全相反🤔点左一个小食,香蜜鸡翼卖相唔错,不过似乎落得太多炸粉,咬大大啖都仲系炸粉😵唔多肉,所以唔会特别推介喇。特别一赞嘅系菜式上得好快,等左5分钟就到,不过素质就要个别再评论喇🙈另外点左两个主菜,Carbonara冇乜蛋汁,虽然佢餐牌讲明话系蛋汁意粉,不过食落发觉都系用cream,好淡味,对钟意食浓味野嘅我黎讲完全唔合格😵不过胜在粉量够多,同埋𠹳身度适中。另一个白咖喱鸡扒蛋包饭,几特别嘅系有蛋汁喺饭内,不过都系好淡味,因为白咖喱汁同蛋汁都系偏少嘅。鸡扒几松软,大细适中,但白咖哩味道偏淡(冇可能同沙嗲王比🙈)值得一赞嘅系个罗宋汤,好够味,少少辣,十分暖胃👍🏿👍🏿👍🏿最深刻印象嘅当然系餐厅嘅饮品吧所有饮品都系免费添饮,主菜价钱一早包埋👍🏿我要左杯低糖豆浆,同平时出面嘅好唔同,味道有啲奇怪,似豆奶😵总括而言,想坐得舒服,食物又多选择,出餐快嘅,绝对可以试试呢间🤓不过味道相对真系偏淡就唔太好喇😕
值得一赞嘅系个罗宋汤,好够味,少少辣,十分暖胃👍🏿👍🏿👍🏿
香蜜鸡翼
卡邦尼蛋汁意粉