2018-12-02 1280 浏览
好耐无带两老出城食好野,上网睇到哩度weekend有brunch,提前几日打电话去book,本身问有无靠窗座位,可惜话full晒同佢讲,如果现场有,麻烦帮我调一调Brunch由12:00开始,11:58我们一行三人已到达,正当在门口预备入座时,我又再讲,麻烦如果有窗口位,麻烦帮我调一调,哈哈,门口的女侍应好有礼貌咁一边带我入餐厅,一边话,你睇下个位o唔ok,佢个态度,声线真系令人觉得好舒服原来佢地一早已帮我调左,可能知道有些客人已甩底当然我地个位简直超无敌啦,完全无遮挡,隔离仲有个大钢琴本身专登唔同两老讲食咩,再见埋个无敌海景,简直满意到不得了讲返食物,每人先会送三只生蚝,再拣一款主菜,其余沙律、小食、面包、汤,甜品自助,任取唔嬲唔食生蚝的我,两老都话生蚝唔错,虽则唔大只,但有海水味,讲真,送埋比你食,仲想点主菜方面,一个食羊架,一个食虾,我就食鸡,食物来到之后,我真系好后悔,300几蚊个set,点解我会叫鸡扒架不过三个主菜除左卖相好,其实都真系唔错嘅😇总括自取食物方面,我真系好欣赏佢嘅沙律,捞得好好味,又够冻,而平日唔好甜品嘅我,都食左好多件brownies 好好味当日系星期日,竟然
同佢讲,如果现场有,麻烦帮我调一调

原来佢地一早已帮我调左,可能知道有些客人已甩底
当然我地个位简直超无敌啦,完全无遮挡,隔离仲有个大钢琴
本身专登唔同两老讲食咩,再见埋个无敌海景,简直满意到不得了

不过三个主菜除左卖相好,其实都真系唔错嘅😇

好好味

当日系星期日,竟然人真系唔多,大部分都系香港人,唔嘈,服务好好,特别系有两位男经理(应该系高级d嘅
)好有礼貌,今次两老都好满意,仲食到差唔多三点,战斗力非常强劲!(注意:brunch时间系12:00-15:00)
2018-11-25
  • 甜品