见天气咁好又舒服 即刻安排下食个靓lunch之后去见客❤️捐窿捐罅揾食XD 呢个位都几隐世(唔系住喺呢区嘅话:P)不过对于我哋嚟讲几有放假feel❤️最钟意有日光嘅用餐地方前菜沙律都好有诚意👍🏻入边有无花果,松籽同埋有啲芝士粒粒混合新鲜沙律菜 好开胃仲有蒜蓉包 ~~呢个蒜蓉包我好钟意食🤩因为有时出边食嘅蒜蓉包 用嘅个包好硬好(界)口 或者已经放咗一段时间会干哂呢个完全冇😍焗得好香 包好软熟蒜蓉味浓郁 好味😋!令我好期待主菜😂日本水饲猪胺扁意粉$158今次呢块比起平时其他地方食嘅猪胺相对少肥膏 只系肉边带有少少脂肪 肉质爽口又唔会太肥😋(之后了解返原来日本水饲猪系由专人照顾,食用的饲料用谷物、粟米、日本米混合日本当地的矿泉水打成流质而成,还会饮用大量矿泉水😮)长知识了😌平时好怕食到太软身嘅意粉,今次呢个扁意粉软硬度适中 而且系用橄榄油蒜蓉炒 配埋酸酸甜甜调味嘅猪胺 一啲都唔觉得腻👍🏻深海野生盲曹鱼配薯菜$168本身都谂盲曹鱼会唔会好干丫 点知有惊喜首先鱼香皮煎得通透 唔会过干保留到脆卜卜嘅口感😋我哋影相都影左一段时间😂食𠮶阵鱼肉都仲系热👍🏻入面嘅鱼肉仲系好juicy 鱼肉新鲜香煎调味啱啱好

呢个位都几隐世(唔系住喺呢区嘅话:P)
不过对于我哋嚟讲几有放假feel❤️

食𠮶阵鱼肉都仲系热👍🏻
入面嘅鱼肉仲系好juicy
鱼肉新鲜香煎调味啱啱好
唔需要加任何酱汁都已经好好味

另外有我最钟意食嘅粗身薯条❤️(热辣辣好食!)
见到佢都有个自家古法深井烧鹅法式清汤😮
(黎到深井总系想食烧鹅嘅)
可惜太好卖已经卖晒😂
(下次我要再试下因为呢度嘅服务员都有介绍)
午餐可以加钱叫Smoothies +$35
柠檬茶沙冰

见到有柠檬茶沙冰😆未试过想试吓
又几好饮wow🤩好透心凉又大杯❤️仲有朱古力曲奇沙冰丫 两杯沙冰甜度好适中✔️
入边用餐体感觉都好舒服 虽然唔大 但空间感足够 又有户外位
见到仲有一间房~~

相信如果几个人想倾偈聚会可以book房丫
加上服务员哥哥同姐姐好热情招待 好好礼貌