沙田 📌 【 大喜屋】大喜屋好食又抵食深入民心系人都知,我细细个就食佢嘞 🤭 内地亲戚朋友成日都问边度食放题好? 大喜屋一定系我嘅推介 😎 今晚侄仔👦🏻打波🏀 赢咗比赛,我哋就一齐去到沙田广场【 大喜屋 】庆祝下。 平日都爆晒场,【 大喜屋 】食物款式真系有好多选择好受欢迎,自助区已经摆放形形色色食物,眼见到都非常吸引,有香脆炸薯条炸鸡、足料虫草花胶汤、滋润雪燕红枣炖鲜奶、冻海鲜、各款冷盘小食、各式各样甜品、劲多口味 Häagen-dazs 雪糕,仲有自助咖啡、朱古力自冲、各款支装罐装饮料,最得系意见到有软糖夹,QR 未落单,太颠了,我已经率先喺自助美食区舀咗 2碗花胶汤、红枣炖鲜奶同食咗杯 Häagen-dazs 雪糕 🍧QR Code 落单 Menu 仲有好多选择,真系不能尽录,净系记得 Encore 咗下列选择: • 烧羊架• 鸡软骨串 • 盐烧牛舌• 天妇罗虾• 烧温室菠萝• 牛油烧翠玉瓜 • 温室南瓜天妇罗 • 皇帝蟹棒天妇罗 • 猪骨拉面• 黑松露沪心蛋 • 三文鱼刺身• 赤虾刺身• 松叶蟹脚• 海胆手卷• 花之恋• 榴莲蓉卷• 芒果加州卷• 花雕醉鲍鱼• 炖鲜奶• 芒果丸
沙田 📌 【 大喜屋】

• 芒果加州卷
• 花雕醉鲍鱼
• 炖鲜奶
• 芒果丸子椰汁布甸

无论上菜收碟,【 大喜屋 】店员真系好有效率,呢个价钱人均二百几蚊,除咗刺身寿司、串烧,仲有鲍鱼、松叶蟹脚、串烧烧物、足料汤水、滋润糖水以及精致甜品,任食Häagen-dazs雪糕,款式超多,大喜屋 2小时晚市放题 $258起,可能系全城最多款最抵式放题

⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊹⊰⁠⊰⁠⊹⊰⁠
餐厅 🥢 【 大喜屋 】(沙田店)
店址 📍沙田正街21-27号沙田广场1楼33-35, 44-46号舗
🌝 午市放题 3小时(12-3pm)| $248起
🌛 晚市放题 2小时 $258起