2024-09-03 301 浏览
【木屋烧烤】系一间深圳连锁串烧店,在中国大陆已经有超过三百几间分店主打平价串烧,近期嚟到香港开分店已经成日见到大排长龙, 今次我哋特登避开人潮过咗中午饭时段先去食,唔想排队的话都可以好似我哋咁试下。🥰❤️金牌羔羊肉串肉质鲜嫩多汁,配上特制腌料 好有风味,羊串烤到恰到好处,外层微焦内里软嫩,食到停吾到口🧡烤鸡脆骨炸得金黄酥脆,肉质滑嫩多汁,软骨爽脆💛烤土豆片 土豆片切薄且烤至酥脆,外层带著少少焦香,入口即化,配啤酒一流💚烧生蚝新鲜肥美生蚝,经过店家独特的烹饪方,保留左蚝肉鲜甜香味,加埋蒜蓉辣椒食,口感细腻而好有弹性💙香辣毛豆 香辣够劲,爽脆可口,系好好嘅开胃菜除此之外,仲提供精酿啤酒同特调饮品,值得一试。💜鲜酿大麦皮尔森麦香浓郁,口感细致醇厚,泡沫绵密🖤蜜兰鸭屎香柠檬茶茶香同埋柠檬香气交错,清新爽口,微微甜味啱啱好,仲可以解辣

❤️金牌羔羊肉串

🧡烤鸡脆骨
炸得金黄酥脆,肉质滑嫩多汁,软骨爽脆

💛烤土豆片

💚烧生蚝

💙香辣毛豆
 香辣够劲,爽脆可口,系好好嘅开胃菜

除此之外,仲提供精酿啤酒同特调饮品,值得一试。

💜鲜酿大麦皮尔森
麦香浓郁,口感细致醇厚,泡沫绵密

🖤蜜兰鸭屎香柠檬茶
茶香同埋柠檬香气交错,清新爽口,微微甜味啱啱好,仲可以解辣