作为深水埗之友,一直苦无cafe hea,但近来发现左呢间cafe,评价好像也不错,就响星期六中午来试下了😀一去到门口,有个外国人坐响到同我地讲: It’s good! 我地以为佢系老板,点知原来真系食客大赞,笑了。入到去,店舖较为窄,但店内装修有品味,成件事都几chill。店舖以bagel为主,喜爱食bagel 既朋友就岩晒😄我叫左个all day breakfast, 一个爆芝牛肉bagel,一杯 Cappuccino, 一个 Jasmine Tea.野食系意想不到好味!All day breakfast 既炒蛋好香,有牛油味,炒磨菇,烟三文,煎肠仔都不错,有高质西餐既水准。另外爆芝牛肉bagel绝对值得一试!本人少食bagel,因为通常整得比较干同硬。呢间bagel会比较松软之余,配上惹味芝士同牛味浓郁既牛肉真系好特别!同食cheese burger有差不多既感觉,但原来你食紧bagel! Haha!咖啡亦有应有水准,拉花好靓啊!真系好喇,深水埗有自己既cafe😊😊😊

野食系意想不到好味!

另外爆芝牛肉bagel绝对值得一试!

咖啡亦有应有水准,拉花好靓啊!

真系好喇,深水埗有自己既cafe😊😊😊
2019-12-28
  • All  day  breakfast