今晚嚟试咗深水埗既石之牛,同朋友二人由黄金行完街街啱晒一行过嚟就有晚餐食,地点方便,仲系食肉兽之选,入内先取位,待应够晒亲切,先讲解要自行到购买机购票,之后食物直接由待应上枱,不用自取石板,其他店是自行取石板,所以这店够晒安全!值得一赞👍🏻而店内有自助吧,有罗宋汤、白饭、沙律同埋酱料任君选择,仲可以添食🤭,酱料是暖暖的真够细心,喜欢佢地自家制嘅芥末酱,首先试了一口罗宋汤,够足料味道正宗,唔记得添饮咗几多碗😆味道抵赞,还有沙律🥗用盒上只要自己加酱料就成,方便!随后点了既肉眼同西冷上枱,肉上放了牛油🧈好香呀!旁边有张指示教客人享用石版牛扒既最佳方法👍🏻,一口一口美味,肉眼同西冷都够肉味!满意👍🏻喜欢自己烹调几熟几生都可以☺️上枱石板还配了我喜欢既薯条及粟米,再配了一杯冻柚子梳打,今餐好满意好饱好满足,下次嚟深水埗一定再嚟帮衬!