阿佳拌面系一间卖台湾地道食物既舖头, 系西九龙中心8楼, 由于疫情冇堂食, 所以只能外卖返屋企食, 呢间都系不二之选超平民价钱已经可以食到好饱! 面线同拌面都系呢到既招牌菜我地就拣左蚵仔面线, 盐水鸡拌面, 台酱牛肉拌面, 台南生煎包蚵面线好多蚵仔, 面线好幼好正宗既台湾口味, 蚵仔同面线好夹, 不过可能我地本身唔中意食酸野, 就会觉得个面线汤底好酸, 系醋味黎盐水鸡拌面, 鸡唔霉,个面煮得好烟韧, 唔会好干,  麻酱唔会太多, 岩岩好我比较中意台酱牛肉拌面d牛肉煮得好淋, 唔痴牙,沙茶酱唔似打边炉咁咸, 岩岩好吊下味台南生煎包热辣辣即食一流, 入面多肉汁, 个饱面煎到脆脆地, 更加好味, $10 三个, 好便宜!

超平民价钱已经可以食到好饱! 面线同拌面都系呢到既招牌菜

外卖自取