2018-01-31
哩间系深水埗算系隐世餐厅佢个招牌好明显 出面全部都系食车仔面同小食系度食完行街都好方便!个logo 有光著住 吾会揾吾到 入面设计都好西式 好岩情侣去!叫左个鲜露荀蟹肉忌廉扁意粉 同巴马火腿田园沙律 同个朱古力蛋糕!!个意粉好快就上左碟 入面好足料 都系露荀同蟹肉!忌廉味超浓!粉吾会好软身 有小小弹牙 吾错🤑不过出去食亲哩碟粉 都会觉得好滞! 所以之后都叫左个沙律! 佢个粉 包埋野食 面包 同汤 都系$100蚊内!! 一个晚餐黎讲 真系超值! 个面包牛角酥热辣辣上碟 吾会咬苦去干哂 个罗宋汤超浓味 我反而比较钟意淡小小味既汤😂😂沙律入面系巴马火腿 有3大块度 咸咸地 好开胃 仲配埋番茄同黑醋! 仲有好有好多配菜 !个重点系 套餐加$25蚊就有个朱古力蛋糕食!上面有花瓣同朱古力味劲浓! 好浓身 佢仲有个脆脆底 我略嫌甜左小小 奶味比较重 但整体黎讲已经好超班! 要推介!
佢个招牌好明显 出面全部都系食车仔面同小食