餐厅: 金豪酒家
资讯:

2024-11-25 0 浏览
比较少系深水埗食饭,朋友约有间唔错既小菜,一齐试试佢🍽️头抽霸王鸡(半只)餐牌注明系用本地农场新鲜鸡,调味熟度各样都刚好🍽️清蒸班头腩见道个样都觉得好唔错,厚身但一d都唔嚡口,鲜味唔腥,鱼皮个位有咬口充满胶质😋配埋黑白云耳配菜同适量既葱丝,好味,推!🍽️翡翠炒球龙趸球煎香有口感但唔嚡口,鱼皮烟韧,好似食紧肉甘,西芹爽口加埋黑白木耳,好味👍🏻🍽️豉油皇中虾🦐一碟有6只,每只虾都开左边,剥走个虾头再一拉就起左d壳,食得!肉厚实同惹味,6只4个人食有d唔够喉,下次可能要叫大份或者两份😋🍽️ 上汤浸豆苗清甜唔多油4个人,5碟𩠌,大家都觉得每样都几好味,边讲边倾,就扫晒真材实料有质素🙋🏻‍♀️ 有下次
比较少系深水埗食饭,朋友约有间唔错既小菜,一齐试试佢

🍽️头抽霸王鸡(半只)

餐牌注明系用本地农场新鲜鸡,调味熟度各样都刚好

🍽️清蒸班头腩

🍽️翡翠炒球