今日黎到#深水埗 #食好野 原来深水埗都会有咁高级既餐厅🍴其实我地系比佢门口劲大个# #ironman 吸引咗😍位于深水埗既#c2lab 由地铁站🚉行过去只需要3分钟左右👍🏻地点好方便,系#黄金电脑商场 附近,一d都唔难揾嫁👍🏻👍🏻👍🏻深水埗比人既感觉系平民地区,谂都无谂过会有高级既西餐,听讲系酒店大厨主理嫁😱😱讲讲价钱先,我地2个人食都只系人均$$250左右😱😱😱平时岀去食个西餐都要$700up 啦,仲要啦啦声食完就要走,呢到唔会嫁,佢慢慢上菜,可以比你慢慢食。意式薄切油甘鱼配橘子甜酱 $88其实平时我对鱼生就一般,今次竟然令我有惊喜🥰油甘鱼入口即溶化咁😋配上橘子甜酱特别好食👍🏻烧温室甜粟米🌽,大啡菇,露荀 $86烧得岩岩好,配上小许辣辣地既调味料👍🏻👍🏻👍🏻完美绝配冇得顶烧美国熟成猪鞍配烧烤汁 $178呢个真系超级正😍佢嘅脂肪同埋肉嘅比例系啱啱好㗎,我自己本身唔钟意食肥腻嘅嘢,脂肪比例都比较少👍🏻👍🏻👍🏻下边仲有薯蓉😋😋😋我嘅至爱啊自家制心太软$58落单前店员会问你要唔要写字✍️好贴心呀😍今日咁啱系纪念日❤️其实本身我地都冇谂住特别庆祝🤣🤣上到黎真系「哗」好靓呀!朱古力🍫既流心心太软,
今日黎到#深水埗 #食好野
原来深水埗都会有咁高级既餐厅🍴
其实我地系比佢门口劲大个# #ironman 吸引咗😍

意式薄切油甘鱼配橘子甜酱 $88

烧温室甜粟米🌽,大啡菇,露荀 $86

烧美国熟成猪鞍配烧烤汁 $178
自家制心太软

自家制心太软$58
朱古力🍫既流心心太软,做到岩岩好👍🏻平时有好多地方做心太软都未必做到呢个流心既效果嫁👍🏻
Hokkaido Peach 🍑 White Ale 🍺

Hokkaido Peach 🍑 White Ale 🍺 $68
佢系一个黎自北海道既手工啤酒🍻,佢同普通既手工啤酒🍻都好唔同,好特别👍🏻👍🏻👍🏻呢个好岩唔太钟意饮酒既女仔🧍‍♀️饭,饮落唔苦,仲带有水果味👍🏻👍🏻
C2 Punch

C2 Punch $48
好靓呀,打卡一流👍🏻一杯普通既Punch 都高级晒👍🏻👍🏻👍🏻

真心推介大家平时周年纪念,生日🎂都可以拣呢度食👍🏻👍🏻👍🏻人均$250左右,平时食个放题都唔止啦,仲要可以比你坐得耐👍🏻👍🏻👍🏻

C2 Lab (深水埗)
📍深水埗福荣街157号地舖

我既评分(5⭐️为满分)
环境:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
食物:⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️