2018-08-17 99 浏览
今日黎左深水埗想食辣野,见到依间招牌好得意既重庆麻辣面😁😁店内好干净,好新,坐得好舒服💟下午茶时段十分优惠,22蚊起就有一个餐,重可以追加小食😗😗😗依杯豆浆好有豆味,好好味,唔太甜🤗再黎有依到独家既甜品可以推介,店完话依碗黑糖啫喱对女仔身体好,听完即刻成个食哂,甜甜地几好味嫁😜😜依碗系依到岀名既口水鸡面,我再加左猪红,汤底有唔同辣度可以选择,喜欢食辣既人应该会超钟意,因为辣得黎重有麻,而且每碗即叫即煮,所以好美味😬😬😬黄金皮蛋又系超好味,要推介🤗🤗🤗流心既感觉呀,同埋好入味呀😋😋平时食米线,我都一定会叫依个黎食嫁!麻辣海蜇爽口弹牙,唔太辣,岩哂我口味👍🏻👍🏻👍🏻总结依个小店食物好好味,店员服务态度好友善,下次一定会再黎😸😸😸
麻辣海蜇爽口弹牙,唔太辣,岩哂我口味👍🏻👍🏻👍🏻