2024-12-18 93 浏览
🥢精选二人套餐,叫咗个二人套餐都几多嘢食,价钱嚟讲非常平,包括以下好多唔同嘢食,我哋都觉得非常抵,所以就直接决定叫呢一个套餐仲包埋汤底,真系冇得输,仲有嘢饮!呢个价钱嚟讲真系一百分😗🥢黄金炸鱼皮,餐厅嘅经典小食,系用咗咸蛋再加埋鱼皮,成个配搭上边非常美味,作为前菜真系冇得输,配搭啤酒简直就系perfect!🥢胡椒味猪肚汤, 汤底充满胡椒味,而且有好多件唔同嘅猪肚,冬天暖粒粒食胡椒汤,简直令到成个人身体更加暖,所以我哋就选择咗呢一个汤底,我哋都觉得唔错,而且亦都唔会觉得好咸,合格有余!🥢极品封门柳(小),系牛既横膈膜肌肉,佢既肉质非常松软,而且不容易变韧,再者佢既牛肉味极为浓郁。钟意食嘅朋友唔可以错过!我同朋友都认为肉味好够,再加埋个汤底真系冇得顶!🥢手打鲜虾丸并墨鱼丸(4粒),每一粒都非常爽口弹牙,而且好食,钟意食佢嘅鲜虾丸,充满鲜虾胶的味道,而且味道真系好食!喺餐厅自家制!🥢鲜虾云吞(2粒),每一只云吞入边都有两三只虾最少,令人惊喜,整体都大大粒,而且亦都系自家制造,所以都可以推介大家!🥢黑松露猪肉饺(2粒),喺饺子入边再加入黑松露酱,成个口感非常高级,而且都好食!饺子非常饱满!🥢时
🥢时令蔬菜,生菜吸入胡椒猪肚汤嘅精华非常好食,份量亦都几多!
🥢稻庭乌冬,日本嘅乌冬非常烟靭,加埋汤底嘅精华简直就系正!
🥢新鲜黑柏叶,牛柏叶嘅口感非常爽脆,食得出餐厅嘅货源非常新鲜!