2020-11-24 106 浏览
地址:深水埗钦州街65-71号地下G/F., 65-71, Yen Chow Street, , Sham Shui Po今日去深水埗行完街,正当要揾野医下个肚,又唔想成日去食一啲连锁快餐店,就揾左呢个位置于深水埗黄金电脑商场斜对面既汉堡店。如其名burgerman,简单来讲就转呢个系嚟食汉堡包嘅一间小店,虽然睇餐牌都见到佢地有做其他食品如意料之类的,但感觉嚟都系嗌番汉堡稳阵啲。选择困难的我就跟左佢地个厨师推介,叫左个日式豚肉汉堡,加$20就可转埋套餐,配薯格同埋饮品。日式豚肉汉食落都几有惊喜,佢有别于一般嘅汉堡包,唔系用打碎既肉饼作豚肉汉堡扒,而系原块厚切豚肉,形容既话系近似平时食猪扒包既感觉。豚肉非常大块,唔会有食到得返包无料嘅情况,而包既伴菜,因为呢个系日式汉堡,所以特登用返日本嘅豆苗配合,食落都相当清爽。至于薯格都非常多,都系新鲜炸起,食落都够热。而呢度其中一样几窝心嘅安排,就系除咗有一般嘅消毒嘅工具之外,亦有手套放咗喺食客当眼嘅位置,仲要系独立包装嘅手套,方便食客食汉堡时用手食又唔会整到太污糟。整体来讲,呢间价钱有平有贵嘅间汉堡店,睇你个人需要想食到边个级数,而每款都系即叫即
地址:
深水埗钦州街65-71号地下

整体来讲,呢间价钱有平有贵嘅间汉堡店,睇你个人需要想食到边个级数,而每款都系即叫即整所以十分新鲜,而呢间铺堂食嘅坐位唔算多亦唔算坐得十分舒服,感觉都系比较偏向买外卖嘅人。
日式豚肉汉堡
2020-11-19