今日自己一个人黎左深水埗入货,因为天气太热买左枝可乐饮饮饮下突然好想食burger😋😋😋可乐配burger系最好既配撘呀点知行到去嘉顿附近真系有间食burger 店舖,店舖小小的,有两旁既高枱,同埋开放式厨房,可以望住店员hand make 🍔 我已经比门口个至尊汉堡既相片吸引住啦,谂都唔洗谂😋😋😋五分钟后就有得食啦哩𠮶至尊汉堡真系好澎湃,真系唔食得都睇得,希望系又睇得又食得啦,因为卖相一流呀,材料劲丰富,你睇吓同隔离支茄汁一样高身🥰🥰🥰🥰至尊汉堡系包括左双层美国安格斯牛肉芝士汉堡配香炒洋葱蘑菇煎蛋及香煎烟肉🤩另外再加多$8加多𠮶炸洋葱丝同埋车打芝士两块手打既美国安格斯牛肉真系劲juicy😋😋啲肉质流到落𠮶木盘度呀,哩啲就系手打同机器既分别,因为食得出啲肉质好新鲜,唔系𠮶啲千年雪藏牛肉,配埋两块芝士同埋额外既车打芝士简直系完美配搭。话咁快就食完个咁大个嘅至尊汉堡,我真系估唔到原来自己可以咁大食🤗🤗🤗
今日自己一个人黎左深水埗入货,因为天气太热买左枝可乐饮

五分钟后就有得食啦

2019-07-25