2022-01-25 257 浏览
想去深水埗探索好耐咖喇 不過成日懶又怕唔識路 點知喺個Google map📍 一搵 發現原來啲cafe都好集中 遇上平日放假就嚟呢區行吓搵食☕️無錯 係搵食 😋因為除咗咖啡重要之外 我都好重視啲嘢食 😚最後揀咗Nomad 係因為比佢個超厚豬扒三文治吸引咗🥪兩點半嚟到 好多位唔使逼 放平日就係爽🥰點咗一個日式all day breakfast 同豬扒三文治 再加一杯Flat White同latteBarista🤵🏻 細心咁沖咖啡同拉花 神態輕鬆 睇佢拉花都係一個享受 👏🏻咖啡nutty而奶泡亦十分細滑穩定 好欣賞呢杯Flat White❤️豬扒三文治亦無令我失望 好juicy 好脆 不過真係好厚 食一件已經好夠而個日式all day breakfast 係好啱打卡 呢個價錢感覺豬扒三文治會抵食好多🙆🏻‍♀️我見到佢有啤酒放題 下次希望可以試吓🍺💰日式吉列豬扒三文治 $118主食配Flat White + $25朝食拼盤 $158主食配Latte + $25👉🏻Nomad深水埗白楊街32號地舖 .__________#深水埗 #深水埗美食 #文青咖啡店 #文青cafe #打卡cafe #打卡熱點
無錯 係搵食 😋

主食配Latte + $25

👉🏻Nomad
深水埗白楊街32號地舖
__________
#hkcafe #ssp #hkcafé #checkin #hipster #hkcoffeeshop #artcoffee #eeeeeats #FoodPhotography #foodporn #eatingfortheinsta
#きっさ #コーヒーショップ #コーヒー #インスタ #スポット #インスア映え
__________