2023-06-01
📍Loop Kulture🗺️深水埗鸭寮街90号地舖深水埗真系cafe圣地,今次黎呢间cafe,下层系木系丛林风🪵🌲,上层系露营风⛺️ 好特别😌 可惜当日楼上已经满左,无上到去,下次再去!⚡️黑松露奶油炖鸡 $128呢个系menu上面未有嘅,不过店员推介我试下,听到黑松露当然唔拒绝啦😍 调味真系啱啱好,黑松露味浓郁,入面有鸡髀肉粒、菇粒、洋葱等,食落好惹味creamy😋 旁边配上麦包同白包,食落似印度naan bread咁,外脆内软,超钟意‼️想食多十片🤣 成份嘢都好味🥹 听讲一两个礼拜后先正式出哦~⚡️热肉桂维也纳 $45呢杯维也纳咖啡上面有自家制嘅奶盖,再洒上肉桂粉🥰 第一啖饮落好似饮得嘅tiramisu咁,奶盖嘅奶味浓郁,加上好香嘅肉桂粉,正🫶🏻整体黎讲,食物环境同服务都good👍🏻
🗺️深水埗鸭寮街90号地舖
⚡️黑松露奶油炖鸡 $128
⚡️热肉桂维也纳 $45
整体黎讲,食物环境同服务都good👍🏻