2020-09-19
🍔深水埗新开 区内少有的高质汉堡美味鸡翼盘#必食香辣鸡翼#食好西深水埗美食#食好西良心推介 🍔西九龙中心最近新开左无一个月的汉堡包店,最平$45 有交易,发觉呢区感觉好少有汉堡包食,今次有时间又过来试下质素如何🍔大啡菇芝士牛堡 $62 可加$13 餐薯条及饮品汉堡厚厚的一大个汉堡,汉堡扒很厚咬落很多肉汁,入面仲有新鲜番茄同生菜,就咁影好似唔多芝士,不过原来收埋晒系大啡菇个盖到,咬入d 先做到拉丝效果,面包烘得松软可口🍔小食拼盘 $68香炸虾球,单骨鸡翼,蜜汁鸡翼,香辣鸡翼,黄金炸鸡球整个小食盘份量刚刚好,即叫即炸最推介系香辣鸡翼,因为呢个鸡翼味道同 pizza hxx ,香辣鸡翼系一样味道,简直系开心大发现,而其他嘅小食都好好味,由其是系炸虾球,有虾味得来又非常之脆口🍔虽然等候嘅时间会长少少,因为系即叫即煎嘅,所以唔赶时间都值得等,一间后生仔开的汉堡店,感觉用心,而且价钱抵食足料,绝对可以放心过来帮衬西九汉堡
地址: 深水埗钦州街37号西九龙中心8楼美食广场16号舖
#必食香辣鸡翼
#食好西深水埗美食#食好西良心推介
🍔大啡菇芝士牛堡 $62
可加$13 餐薯条及饮品
🍔小食拼盘 $68
香炸虾球,单骨鸡翼,蜜汁鸡翼,香辣鸡翼,黄金炸鸡球
西九汉堡
地址: 深水埗钦州街37号西九龙中心8楼美食广场16号舖