2021-12-05
CHICAGO❤️ My PIZZA moment🍕🍕🍕💫 ..心思思又想食Pizza🍕,呢个时候就谂起Pizza Hut 最近又有新推介😍‼️ 来自芝加哥嘅好「芝」味🧀🧀🧀 隆重呈献「芝加哥式深芝批」。 充满芝加哥风情嘅批边🍕,比一般批边更高😳,带嚟更升级嘅香脆口感真系好crispy。内里放入double cheese,啖啖香浓芝味,满足感爆晒灯啊啊啊。两款口味 —「火鸡芝加哥」加入烟火鸡片 & 红莓酱,配搭新颖又惹味;而我呢款「海鲜芝加哥」则配上珍珠带子🐚 & 蜜糖芥末酱🍯,味道好夹 咬落啖啖海鲜口感丰富,加上honey mustard 甜蜜讨好,别有一番鲜味喔!充满住芝加哥特色嘅「芝」味,而家无需长途跋涉,嚟Pizza Hut 就叹到异国风情喇,好开心!..
CHICAGO❤️ My PIZZA moment🍕🍕🍕💫