2020-10-06
系旺角呢个地方就唔会有饿亲既机会,不过能唔能饱得黎又食得到好味既野,就要识得拣喇!今次走入黑布街,拣左呢一间望落唔起眼既小店,一试就知龙与凤喇佢系一间以外卖为主既小店,即系如果你介意系条街度食又或者行程上唔方便外卖食既,咁就要留意返!我就唔多中意系街食既,不过又咁岩因为今次行程上可以安排得到,所以就可以买去酒店食喇!-台式肉蛋芝士吐司 (美国大草原谷饲猪扒+半熟流心蛋)首先要讲一样野,食呢个流心蛋吐司,真系唔可以系街食,因为入面真系爆汁!!!!!!!一打开,d蛋汁同d芝士已经mix埋左一齐,好邪恶呀吐司唔系用厚身既方包,不过个猪扒就好厚喇,而且一d都唔干身,够味芝士同蛋汁已经混为一体俾个面包吸晒,咬落口啖啖都系汁,净系食个包都开心呀!-冷泡茶系统 冻顶乌龙茶正正常常既乌龙茶,无糖既,食完个咁heavy既包用黎解下系唔错既另外见佢有好多自家制养生茶,有时行过都可以买黎试下,都系无糖嫁!-食物质素︰环境︰不适用价钱︰回味指数︰
台式肉蛋芝士吐司 (美国大草原谷饲猪扒+半熟流心蛋)
一打开,d蛋汁同d芝士已经mix埋左一齐,好邪恶呀
冷泡茶系统 冻顶乌龙茶
食物质素︰