2014-09-14 1023 浏览
甫坐下见邻桌客人催单,侍应哥哥话,即烧系要耐啲,你要快去茶餐厅吖嘛。讲得好,好嘅食物系值得等待,试下你咩味先。打电话订位,鸡泡鱼干送嘅,佐1664啤酒一流。黑毛猪质哋似牛肉,烧啡菇都好juicy。不过佐酒除左食鸡泡鱼,食花生都好搭。隔离枱被揶揄,不但没反击,仲被侍应哥哥sell到饮贵酒,有倾有讲。技术果然高超。除咗有霸气,侍应仲好识sell。share fb page就有半价烧蚝,住鸡泡鱼,食咗半打蚝之后,你会开始眼前蒙眬,咦,成个menu嘅嘢食都好抵㖞,叫多几碟。本身下酒小菜变左小林尊式怒食。我是茄子迷,烧得软绵绵又唔油,唔系好多间做到。第一次食川烧,食完一星期后encore,唔系因为佢特别好味,只系放工可以浅酌,又多食物选择,又唔驶等位嘅地方唔多,加埋霸气侍应哥哥,抵俾个赞。

我是茄子迷,烧得软绵绵又唔油,唔系好多间做到。