2021-12-28
🍝韩式泡菜大虾香辣扁意粉💵88🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀有得拣大辣or 少辣,泡菜系脑海系酸酸辣辣既角色,而餐厅经过调味,令食落唔会好酸,反而系甜甜辣辣,泡菜唔算多,但好多意粉🍝、菇🍄、虾🦐~🐔鼠尾草咸蛋黄哥鸡翼💵58🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀共6只鸡翼,依款真系必食,每只充满咸蛋黄碎,劲罪感但又无法抗拒🙈,外皮脆脆肉就嫩😋Matcha & Hojicha Latte 💵40🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀 冻冰冰既天气就最岩饮热饮,头大同朋友各点左抹茶🍵、同焙菜既latte,个花拉得劲靓,味道都唔会过甘又唔会过甜~🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼☀️整体而言,屯门西铁转轻铁屯门游泳池站,好易揾,头大觉得餐厅最有特色系创意,点餐比钱后有得抽奖,头大同朋友抽到免费有一件伯爵茶戚风蛋糕同一个儿童口罩😷多左份乐趣,而餐厅都好local ,播广东歌👍🏻食物又比想像中有惊喜,感觉不错~
🍝韩式泡菜大虾香辣扁意粉💵88
🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀