2021-12-01 412 浏览
港島區其中一個野餐地方係添馬公園,而中環街市活化後有好多提供外賣既餐廳,我地今次買左Hand3ag然後去添馬公園慢慢享受😝我地等左大約15分鐘就已經可以拎得去添馬公園開餐!Hand3ag既麵包係鐵板上面輕輕烘烤過,所以口感香脆。- 蝦兵蟹將鐵板三文治呢款三文治以海鮮為主題,包括軟殼蟹同小龍蝦,另外有大量蔬菜,賣相色彩繽紛,口感豐富。- 歐陸監獄鐵板三文治呢款三文治特別之處在於入面有芝士通心粉,不過同麵包一齊食有幾夾🤣。入面仲有顯而易見嘅肉丸、荷包蛋、芝士同沙律。- OPPA炸雞鐵板三文治一款三文治有齊所有韓國美食元素😋,一啖食到醃蘿蔔同炸雞扒😋,炸雞扒厚身juicy,醃蘿蔔中和返炸雞嘅油膩感。- 雙重芝士通心粉份量非常多,通心粉上面鋪滿邪惡芝士,一夾起通粉就有拉絲效果😍。另外加$30有一杯蜂蜜檸檬特飲!每款三文治都好正,個人認為排名如下:1️⃣歐陸監獄鐵板三文治2️⃣蝦兵蟹將鐵板三文治3️⃣OPPA炸雞鐵板三文治最估唔到係連熟食都唔錯,下次去添馬公園野餐時候再encore試吓其他款式🥰

- 蝦兵蟹將鐵板三文治
蝦兵蟹將鐵板三文治

- 歐陸監獄鐵板三文治
歐陸監獄鐵板三文治

- OPPA炸雞鐵板三文治
OPPA炸雞鐵板三文治

- 雙重芝士通心粉
雙重芝士通心粉

每款三文治都好正,個人認為排名如下:
1️⃣歐陸監獄鐵板三文治
2️⃣蝦兵蟹將鐵板三文治
3️⃣OPPA炸雞鐵板三文治

2021-11-21
外卖自取
$85 (其他)
雙重芝士通心粉
OPPA炸雞鐵板三文治