招聘中
$16,500-$25,000
$15,500-$21,500
$17,500-$29,000
2025-01-01 313 浏览
我哋三个人, 黎到见二人餐都几丰富就叫咗个二人餐, 另外再散叫二人餐, 可以拣一个小食, 一个意粉, 一份main course, 两杯饮品同两份甜品 最先黎嘅系意粉, 我哋叫咗个白酒香蒜大蚬意大利粉, 份量都ok, 但炒得好香, 意粉软硬适中饮品我哋叫咗杯冻dirty同热嘅抹茶可可朱古力两杯都好香, 朱古力好香好浓, 而且都仲系饮到有抹茶味, 唔会得得个甜字 好假𠮶啲味唔叫走宝之后系日式大阪烧风味烟三文鱼薄饼, 系厚批黎, 唔会太实, 啲酱都啱啱好, 成块pizza食紧全程都系有味+湿润小食 照烧汁煎干蒜美国牛柳粒, 超爆好食, 个汁好惹味 呢个大推同埋个量多到呢, 上枱呆咗, 当佢系主食都唔过份 食到好饱跟住就系我哋好高期待嘅慢煮BBQ美国猪肋骨 伴薯菜呢个不得了, so juicy又肥美, 个汁都好衬 咸咸酸酸带少少甜相较之下薯条无咩特别, 有啲冻咗忍唔住叫多杯mocha, 仲有个另外加热嘅option, 几好last食埋个朱古力香蕉窝夫, 可以拣两球雪糕, 我哋要咗焦糖脆饼+冧酒提子连埋两个Häagen-Dazs雪糕杯 又多咗oreo味搽埋落去食, 味道好丰富

饮品我哋叫咗杯冻dirty同热嘅抹茶可可朱古力
唔叫走宝
同埋个量多到呢, 上枱呆咗, 当佢系主食都唔过份 食到好饱
跟住就系我哋好高期待嘅慢煮BBQ美国猪肋骨 伴薯菜
相较之下薯条无咩特别, 有啲冻咗