2023-03-01 427 浏览
你𠮶三次,总结一下三次嘅体验。第一次系食avocado scrambled egg sour dough toast, latte. 个蛋好滑,牛油果都新鲜。旁边嘅沙律菜都有清新嘅沙律汁。咖啡就梗系好饮啦,话晒都系主打咖啡嘅小店。第二次食咗大大早餐,latte. 牛角包都有少少糖中。但系又唔系会好甜,有惊喜。烟肉就唔系最靓𠮶只嚟嘅,鸡蛋相对今次都冇咁靓。不过80几蚊咁大份,我嘅要求越唔会去到咁高😅 第三次嘅体验。egg bebedict❤️ latte. 出面真系冇可能呢个价钱食到Egg Benedict会有齐烟肉同烟三文鱼。三文鱼好新鲜唔会有𠮶浸腥味。两个蛋黄都系流心,煮得啱啱好。总结三次嘅体验。坐外面对住出面嘅大坑渠有一番嘅风味。住左附近几年,一般都无异味嘅。去到小店系要自己开折台同埋椅子。外面最多可以放三张枱。客人都好亲切,会让位其他客人放枱,教大家点放。买嘢食系入去counter同靓女买嘅。店内可以电子或现金支付。咖啡永无失手,每一次都系上咗食物先至会上咖啡。我觉得呢个次序好贴心。由于星期一至五都系靓女一个人主持店内嘅运作,食物同咖啡都需要耐心等候。不过我觉得等候嘅时间好合理。美
你𠮶三次,总结一下三次嘅体验。

咖啡永无失手,每一次都系上咗食物先至会上咖啡。我觉得呢个次序好贴心。由于星期一至五都系靓女一个人主持店内嘅运作,食物同咖啡都需要耐心等候。不过我觉得等候嘅时间好合理。美中不足就系店内暂时都系用即弃餐具,会有少少影响美食嘅享受。

好难得香港有呢一类型嘅小店。都希望可以多啲见呢一种给客人可以远离繁嚣,享受食物嘅小店。
  • Egg  Benedict
  • Scrembled  egg  avocado  sourdough toast
  • Latte