2023-06-29 35 浏览
中午约了朋友食饭,要揾一个安静舒服嘅环境,食下野倾下计,在开饭网找到一间小型法式餐厅,位于18楼,好骨致的餐厅,有个靓女姐姐热情招呼,安排在窗边的位置,望到跑马地马场,视野开阔,一片绿色的树林非常养眼。今日的午餐非常丰富有龙虾蕃茄汤,田园沙律,厨师推介有俄罗斯牛柳饭,仲有几个主食都是健康清新,三文鱼扒配香草番茄汁最岩我。墙上两部高清大电视播著电影,放著轻音乐, 等朋友时就可以睇下电视,听下音乐,轻轻松松,悠然自得。注重健康的我们不约而同都拣了三文鱼餐,我拣三文鱼扒配薯条,朋友仔就拣左青瓜烟三文鱼烩意粉。今日的汤非常出色,喺蕃茄龙虾汤,仲有两块香脆蒜蓉包。田园沙律好新鲜, 最中意系有新鲜蕃茄同香草配搭。三文鱼扒煎得香脆,里面系鲜嫩多汁,薯条新鲜炸起,份量好大,点茄汁食超美味。青瓜三文鱼意粉都好大碟,朋友仔都话好好食。 午餐价钱超实惠,两个餐加埋只系$166,仲包埋饮品。餐厅到了下午茶时间都系满座,生意非常好,可见好受欢迎。下次约人食饭都会再拣哩度,性价比高,服务好食物正 。

田园沙律好新鲜, 最中意系有新鲜蕃茄同香草配搭。

青瓜三文鱼意粉都好大碟,朋友仔都话好好食。