2017-07-20 1290 浏览
叫得呢个名,唔系唔饮汤呀! 不过可能我地 2pm 至到,好多汤都卖晒罗宋汤+面包 $52店员话呢度d罗宋汤无肉,系素罗宋汤。 好多料,有唔少薯仔粒,好浓郁,香浓番茄味Pilly Cheese steak Toastie $82烘到好香,有邪恶芝士拉丝~哈哈~ 芝士同肉加埋,适合食肉兽~ 虽然好多肉,好浓肉汁,但唔腻,,大概因为有洋葱+青椒+蘑菇。 有沙律醋加沙律伴碟,酸酸地,中和肉o既浓味。有5 款 cold press juice 拣Yellow energizer $48菠萝 + 姜 + 椰子水好醒神,菠萝味 + 椰子水味好有夏日风情,姜味唔算浓,有淡淡地 o既 Aftertaste ,几得意~Green detoxifier $48菠菜 + 羽衣甘蓝 + 苹果 + 姜 + 青柠超清新~ 排毒一流~ 菠菜、羽衣甘蓝同苹果都系高抗氧化,饮咗皮肤应该会靓d~ 加埋青柠,好容易入口,好饮过五青汁好多Avo Tri-colour Toastie $88又系烘到好香口~ 想食清新嘢就应该食呢个。牛油果+虾+番茄+半溶芝士~ 虽然都系有邪恶芝士拉丝,但有番茄同牛油果,即刻fresh 晒~
罗宋汤+面包 $52

有5 款 cold press juice 拣