2024-06-22
呢间餐厅有小店feel得来坐得又舒服👍🏻放假同朋友happy hour够哂chill👀==============================𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌🐣香烤鸡翼配烧烤酱 烤得香脆 可以点满满嘅酱汁🤤但系依然咬到入边香脆 鸡肉厚身而嫩滑Juicy 厨师应记一功💯拿捏到全熟而唔韧唔系易事👏🏻🥗Alfafa 招牌沙律 啱晒追求健康嘅朋友 入边有唔同款式嘅蔬果例如有羽衣甘蓝🥦西兰花🍎苹果🥑牛油果🥜杏仁片等等 我仲on top加咗煎大虾🦐超级colorful🥰见到都食欲大增💕好睇又好食 丰富🍦心太软配椰子雪糕 重点想讲吓佢嘅自家制椰子雪糕🥥系真系有好多椰子肉喺入边 淡淡椰子清香劲好食😋心太软固知然好食 但始终比较漏 有椰子雪糕中和一下比起平时食开嘅云呢拿雪糕更加夹👍🏻==============================📸特别嘅餐饮体验 推介大家试吓💁🏻♀️
𝐅𝐨𝐨𝐝 𝐋𝐢𝐬𝐭📌
📸特别嘅餐饮体验 推介大家试吓💁🏻♀️