2022-01-13 35 浏览
见到门面走小清新路线,外观非常新净,额外有好感~店内亦有布置嘅小心机,整个氛围让我有一点温暖的感觉🥰由于每个项目都系即整嘅关系,所以菜式种类不算太多,可算是贵精不贵多!睇返每样价钱都非常合理,抵食!天气冻,食部队锅都系一个唔错嘅选择,不过系限定,真系要睇吓当日好唔好彩😂店员先摆放韩式该有的前菜,包括泡菜同芽菜,估计都系自家制嘅!除咗地道嘅饮品,当然都有唔少韩式饮品选择,都系罐装干净企理!韩式拌饭(牛肉)~食拌饭嘅精髓在于辣酱,店员已一早奉上,而当中每一样topping都系非常惹味,而且有不同口感,拌匀后,一啖放入口,满满的满足感🤟🏻迷你泡菜煎饼~一直以来食韩式泡菜煎饼都系扁平嘅,所以完全想像唔到系有呢个厚度,而且迷你嘅尺寸,唔需要刻意去切开,极为方便!口感方面更是意想不到!里面嘅泡菜容量非常多,颠覆咗食韩式煎饼嘅感觉😝
见到门面走小清新路线,外观非常新净,额外有好感~

店内亦有布置嘅小心机,整个氛围让我有一点温暖的感觉🥰