2023-08-26 266 浏览
📍我哋喜欢瓹窿瓹罅😍去揾啲细细间又🈶️诚意嘅特色「隐世」小店✅今次我就揾到呢间系旺中带静嘅清新嘅餐厅🍴🍴餐厅虽然细细间😍但仍然充满住打卡嘅靓位📷装修系我简约风格🌈我好喜欢呢🥰🐤唐扬炸鸡配蛋包饭🍛$128🌈识食一定要呢个唐扬炸鸡配蛋包饭😍餐厅足足用咗3只鸡蛋去做左呢个又香又滑嘅蛋皮🥚蛋皮薄薄一层✅重点诚意位系佢里面嘅唔单止系白饭🍚仲系炒饭嚟㗎🔥而且份量又大份💯呢度嘅唐扬炸鸡亦非常之出色👍外层脆卜卜加埋嫩滑嘅鸡肉🍗即叫即炸🔥呢个系好推介必食喔🥳🍝拿破仑烟三文鱼意粉🍝$118🌈呢个好有惊喜呀😍由卖相、食材同埋酱汁都配合得天衣无缝✅好钟意佢地做嘅拿破仑酱汁👅酱汁味道浓郁💯蔬菜、香草配合得啱啱好❤️口感丰富😋加埋新鲜嘅烟三文鱼🐟好赞喔🥳🍤咸蛋黄炸虾 $68🌈邪恶嘅咸蛋黄炸虾真系令人无法抗拒呀🤤上面个层香浓嘅咸蛋黄食入口份外滋味👅虾肉又鲜嫩又弹牙💯经咸蛋黄炸过嘅虾又香又脆口😍好食到我连虾尾都食埋呀😋哈哈😂🍋柠檬柚子梳打 半价$29 (正价$58)🌈好大杯嘅柠檬柚子梳打🍹好味又唔会太甜✅卖相靓靓又可以打卡📷唔错唔错🥳

🐤唐扬炸鸡配蛋包饭🍛$128

🍝拿破仑烟三文鱼意粉🍝$118

🍤咸蛋黄炸虾 $68

🍋柠檬柚子梳打 半价$29 (正价$58)